Λ. Βουλιαγμένης 44 & Λόντου 27, ΤΚ 16675, ΓΛΥΦΑΔΑ
(+30) 210 9603415 info@safebusiness.gr
GR | EN

Ποιοι Είμαστε

 

Η SAFE BUSINESS S.A. ιδρύθηκε το 2004 από ικανά στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία στον επιχειρηματικό στίβο και είχε ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβούλου επιχειρήσεων σε θέματα διαχείρισης κρίσεων (Disaster Management and Environmental Impact). Η εκπόνηση επιχειρησιακών σχεδίων και αλγοριθμικών διαδικασιών για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων με μαζικές απώλειες στον Τομέα της Ασφάλειας και  Υγείας, είναι πλέον πραγματικότητα σε ένα μεγάλο αριθμό εταιρειών 

Η εταιρεία σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, συμμετέχει στην οργάνωση του διαπιστευμένου δικτύου επιχειρησιακών κέντρων υγείας (Emergency Operation Centers Network/WHO) σε όλο τον κόσμο.

Το 2008 για τις ανάγκες της εγχώριας επιχειρηματικότητας  η SAFE BUSINESS S.A αποκτά άδεια Εξωτερικής Υπηρεσίας Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ) του επαγγελματικού κινδύνου. Έχοντας στην διάθεσή της μία αξιόλογη ομάδα επιστημόνων με δημιουργικότητα και πάθος για την δουλεία τους θέτει την Υγεία και Ασφάλεια ως απόλυτη προτεραιότητα έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των ατυχημάτων και την δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας όπου οι κίνδυνοι έχουν εντοπιστεί, εκτιμηθεί, προληφθεί και εξαλειφθεί.

Το 2011 δημιουργούμε δύο νέα υποκαταστήματα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Με ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο και μηχανογραφικό σύστημα οι πελάτες μας εξυπηρετούνται άμεσα και έγκυρα ασχέτως του μεγέθους της εταιρείας και της διασποράς των υποκαταστημάτων τους.

Το 2015 η εταιρεία για τις ανάγκες του πελατολογίου της στο εξωτερικό ιδρύει στο Λονδίνο νέο υποκατάστημα και ξεκινά η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης αέριων, ορυκτών και υγρών καυσίμων καθώς και με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες. Αποτέλεσμα των συνεργασιών αυτών είναι η ίδρυση νέου υποκαταστήματος στο Qatar

Το 2018 η SAFE BUSINESS S.A προχωρά στην συνεργασία με την εταιρεία  Ergon Safety η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας και υγείας στο αεροπορικό έργο με σημαντική παρουσία στα περισσότερα αεροδρόμια παγκοσμίως.

 Από την ίδρυσή της η SAFE BUSINESS S.A καθοδηγείται από τις εταιρικές της αξίες οι οποίες καθορίζουν την κουλτούρα και τον χαρακτήρα της εταιρεία, καθοδηγούν τις συμπεριφορές και τις αποφάσεις της.

Πυρήνας της SAFE BUSINESS S.A είναι το ανθρώπινο κεφάλαιό της καθώς αυτοί είναι που σε καθημερινή βάση σκέπτονται, προβληματίζονται, αποφασίζουν, λαμβάνουν πρωτοβουλίες και με τον τρόπο αυτό μετουσιώνουν το όραμα και τις αξίες της εταιρίας καθορίζοντας παράλληλα τον βαθμό που η εταιρία λειτουργεί με υπεύθυνο τρόπο.

Για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και των διαδικασιών που εφαρμόζει, η SAFE BUSINESS S.A έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015.

 

 

Οι άνθρωποί μας

Ο κ. Γεώργιος Παπαδήμας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SAFE BUSINESS, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μακρόχρονη εμπειρία στον επιχειρηματικό στίβο. Εξειδικεύεται στην πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου και την διαχείριση κρίσεων ((Disaster Management and Environmental Impact). Από το 2000 έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Ασφάλειας και Τεχνικός Ασφαλείας σε πλήθος εταιρειών και έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της χώρας. Έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό Μελετών Εκτίμησης του Επαγγελματικού Κινδύνου σε επιχειρήσεις καθώς και Σχεδίων Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών σε πληθώρα επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Ως εισηγητής, έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό εκπαιδεύσεων στην Ασφάλεια της Εργασίας, στην Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και στην Πυροπροστασία – Πυρασφάλεια σε χώρους εργασίας.